Català | Castellano | English

Difusor2007 - Difusor stencil meeting

Barcelona 29 Juny - 1 Julol 2007

Xerrades

30 de juny a les 17:00h Espai Jove Bocanord (c/ Agudellers 37-45)

Volem donar a aquest espai un format de taules rodones, abans que de conferències, per a provocar la discussió, creuar opinions i contraposar perspectives.

Amb tres conferenciants d’excepció (Tristan Manco, David Garcia –GSA- i Israel Rodríguez i Gemma Galdón-RiSC) volem mirar al caleidoscopi de conceptes, activitats i possibilitats que tenim al davant, preguntant-nos pel present i futur de l’street art: l’un ens podrà aportar una visió global del fenomen, amb l’altre atendrem als aspectes legals, de Barcelona i altres ciutats europees i les possibilitats d’actuació. Des del RiSC aportaran llum sobre projectes que, més enllà de la plantilla, plantegen ja altres interrogants i formes d’intervenció gràfica en l’espai públic.

Els ponents convidats són:

Tristan Manco
Artista, autor de llibres, dissenyador freelance i expert mundial en street art. Ha publicat ja tres llibres sobre diferents aspectes de l'art urbà, dels que en realitza habitualment conferències.
www.tristanmanco.com
David Garcia
Advocat i un dels impulsor de l'agència GSA, dedicada a la professionalització i regulació de l'art urbà.
www.grafittistreetartbcn.com
Israel Rodriguez i Gemma Galdón
Fundadors del RiSC i del projecte Malababa, pretenen des d'aquests projectes, donar visibilitat i impulsar la dissidència gràfica de diversos col.lectius, amb una clara voluntat de posar de manifest les incongruències en els usos de l'espai públic.
www.observatori-risc.net/
www.malababa.org/

unmicroclima